Hurricanes leder Islanders med 2-1 när Martinook spelar bra

I en match mellan Carolina Hurricanes och New York Islanders lyckades Martinook, i Carolina Hurricanes tröja med nummer 48, bryta ett 1-1 oavgjort resultat och göra ett mål för sitt lag för att ta en 2-1-ledning över sina motståndare. Båda lagen spelade mycket bra under hela matchen och det var en mycket jämn match som lockade många hockeyfans.

I den första perioden av matchen satte Paguio upp en bra kamp genom att ta en 1-0 ledning vid 17:33. Och Pierre Engvall fick en passning för en anfallschans och passade pucken till Pegg och över Anderson, det hela gick väldigt snabbt och kvickt. I den andra perioden gjorde sedan Kotkaniemi sitt 15:e mål för säsongen och kvitterade till 1-1. Skrällen fortsatte länge och fick publiken att tro att matchen skulle sluta oavgjort. Strax efter öppningsmålet i den tredje perioden kom Martinook in och hade chansen att bryta oavgjort och ge sitt lag ledningen med 2-1 när han slog in bollen från Sebastien Aho handled, ett mål som var avgörande och gav dem hävstångseffekt för att vinna. Tidigare hade Martinook inte gjort något mål och detta blev hans första mål på 25 matcher.

Resten av laget som Frederik Anderson och Jessica Kotkaniemi bidrog med 21 assist för Hurricanes och spelade ganska bra. Och Sorokin gjorde också en mycket stor insats för New York Islanders med 33 räddningar.

Det gjordes färre mål av båda lagen i den här matchen, Matchtröjor Hockey men de två lagen hade en ganska spännande tävling och förhandlingarna var mycket spännande. Fans som gillar dem bör inte missa den här matchen, som garanterat kommer att bli en njutning för dig.