Brayden Schenn spelar bra när Blues slog Kings med 4-3

Nyligen besegrade St. Louis Blues Los Angeles Kings med 4-3 på förlängning och uppnådde sin femte raka seger. Brayden Schenn, klädd i St. Louis Blues tröja nr 10, gjorde ett nyckelmål efter 1 minut och 4 sekunders övertid för att hjälpa Blues att vinna.

Det finns en nyckelpunkt i det här spelet som förtjänar allas uppmärksamhet, och det är när Brayden Schenn fick en kontinuerlig passning från Pavel Buchnevich längs den vänstra brädet, gled in i den offensiva zonen och sköt ett handledsskott från den vänstra cirkeln. Stolpe, slå David Rittich.

Och i det här spelet hade spelaren Jordan Kyrou ett mål och två assist, Pavel Buchnevich hade ett mål och en assist, Scott Perunovich hade två assist och Joel Hofer gjorde också 30 räddningar. Segern blev Blues tredje seger på övertid.

När matchen började, efter 4 minuter och 6 sekunder, tog Adrian Kempe ledningen och bröt nollan med 1-0. Nick Leddy gjorde ett mål efter 12 minuter och 51 sekunder och kvitterade till 1-1. Och Anderson-Dolan gjorde sitt första mål för säsongen vid 5 minuter och 39 sekunder av andra halvlek, vilket hjälpte Kings att leda med 2-1. Men bara 55 sekunder senare slog Pavel Buchnevich ett tungt slag från vänster och kvitterade till 2-2. Sedan gjorde Jordan Kyrou mål på ett högt handledsskott 12:07 för att hjälpa St. Louis Blues att ta en 3-2 ledning. Senare utjämnade Phillip Danault till 3-3. Matchtröjor Hockey Till slut gjorde Blues ytterligare ett mål och satte ställningen till 4-3.

Totalt sett vann St. Louis Blues tack vare ett kopplingsmål från Brayden Schenn på övertid. Jordan Kyrous och Pavel Buchnevichs enastående prestationer spelade också en viktig roll i lagets seger. Los Angeles Kings presterade bra totalt sett i matchen. Även om de tog ledningen en tid, lyckades de inte behålla ledningen till slut. Det var synd att de förlorade matchen. Jag hoppas också att de kan utöva sin fulla styrka i nästa match och besegra sina motståndare.