Ottawa Senators slog knappt Detroit Red Wings på övertid

Den här veckan på Little Caesars Arena vann Ottawa Senators denna match med 3-2 på övertid över Detroit Red Wings. Under matchen gjorde Antonio Pietro ett nyckelmål på övertid för att hjälpa Ottawa att vinna. Samtidigt hade han också en assist, vilket visade sin utmärkta spelstatus. I den här matchen gjorde Jonas Korpisalo, klädd i nr. 70 Ottawa Senators tröja, enastående 23 räddningar och försvarade segern för laget.

Efter matchen sa Ottawas huvudtränare att laget rör sig i rätt riktning och håller på att bli mognare och bättre kunna hantera spelets upp- och nedgångar. Denna seger gjorde det också möjligt för Ottawa-laget att uppnå ett rekord på 5 vinster och 1 förlust under de senaste 8 matcherna, vilket visade stark konkurrenskraft.

Detroit huvudtränare Lalonde uttryckte också tillfredsställelse med lagets prestation.Han sa att det var en utmärkt månad eftersom laget har återfått sin kamplust och är i den position som alla har sett fram emot. Det här är ett spännande ögonblick och får laget att se fram emot framtida matcher ännu mer.
I den här matchen gjorde Springs det första målet 8:57 i den första perioden, vilket gav Red Wings ledningen. Därefter gjorde Mark Castellic och Brady Tkachuk mål för Ottawa, och Dylan Larkin gjorde igen poängen för Detroit vid 11:15 i tredje kvartalet. Ishockey Tröjor Hela matchen var spänd och intensiv, med spelare från båda sidor som visade spetskompetens och underbara prestationer.

Segern i den här matchen gav Ottawa en två-matcher segerserie, medan Detroit också hade en två-games segerserie i den senaste matchen. Laget är inne i en bra period. Jag tror att i framtida matcher kommer båda lagen att fortsätta att prestera bra och ge fler spännande tävlingar till fansen.