NHL: Alexis Lafrenière leder Rangers att vinna över Avalanche

Alexis Lafrenière ledde New York Rangers till en seger över Colorado Avalanche på Madison Square Garden denna vecka. Mika Zibanejad passade pucken till Alexis Lafrenière, som skickligt utnyttjade möjligheten i högercirkeln och gjorde mål på ett handledsskott. Även om Jonathan Quick kom ut ur nätet för att rensa pucken och ge en assist, misslyckades comebacken och Rangers vann till slut.

Under matchen gjorde Nathan MacKinnon, klädd i Colorado Avalanche tröja nr 29, det första målet efter 18 minuter och 12 sekunder av den första kvarten, vilket hjälpte Avalanche att leda 1:0. Efter att ha fått en passning från Cale Makar passerade Nathan MacKinnon snabbt genom den neutrala zonen, laddade med ett enda skott och sköt framgångsrikt med sin högra handled.

När matchen gick in i den tredje kvarten, gjorde Artemi Panarin det viktigaste kvitteringen efter 11 minuter och 17 sekunder av tredje kvartalet, vilket låste ställningen till 1:1. Till slut räddade Jonathan Quick en nyckelboll i matchens sista minut, vilket gav Rangers en chans att gå till förlängning. Rangers målvakt gjorde snabbt 31 räddningar, vilket gav laget en viktig seger, och detta var deras första seger sedan deras 7-2-seger över Ottawa Senators den 27 januari.

Nathan MacKinnon från Colorado Avalanche gjorde mål i matchen. Detta var också hans 14:e raka match med mål (13 mål, 16 assist), inklusive 5 matcher i rad med mål (9 mål). På 34 matcher sedan den 20 november har Nathan MacKinnon gjort minst 1 poäng på 33 matcher och bidragit med totalt 65 poäng (26 mål, 39 assist). Ishockey Tröjor Sverige

Spelet visade upp Alexis Lafrenières ledarskap och Artemi Panarins uthållighet, samtidigt som det lyfte fram Nathan MacKinnons målförmåga. Detta spännande spel gav fansen en underbar sportfest. Jag tror att de i framtida matcher kommer att kunna utöva sin fulla styrka och bidra till lagets seger igen.