Edmonton Oilers slog Chicago Blackhawks med 7-3

Emergency backup-målvakten Matt Berlin kom in när Edmonton Oilers slog Chicago Blackhawks med 7-3 på Rogers Place i Edmonton på lördagen.

TAKEAWAYS: Blackhawks Fall to Oilers

25-åringen, som är inne på sin tredje säsong på University of Alberta, gjorde en nödvärvning tidigt dagen efter att Stuart Skinner blev sjuk.

Berlin har varit en nödback för Oilers de senaste två säsongerna, och han tränar ibland med laget i en Edmonton Oilers tröja.

Berlin gick in i matchen med 2:26 kvar i tredje kvartalet och gjorde en blockräddning med 48 sekunder kvar på det enda field goal han mötte, som kom från Caleb på vänster Jones, till jubel från publiken.

I fem matcher mot Alberta den här säsongen har Berlin 4-0-1 med ett snitt på 2,57 mål för mål och en räddningsprocent på 0,892.

Innan Alberta spelade Berlin för Spokane, Seattle och Kootenay i Western Hockey League och Drayton Valley och Sherwood Park i Alberta Junior Hockey League.

Vad tycker du om detta, välkommen att kommentera nedan, vår hemsida tillhandahåller Ishockey Tröjor Sverige, om du behöver det, välkommen att konsultera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *