Colorado Avalanche slår en förlustserie på åtta matcher med 3-1 vinst över San Jose Sharks

Colorado Avalanche avslutade sin åtta matcher långa förlustsvit med en 3-1-seger över San Jose Sharks. Den här matchen blåste nytt liv i stadion.

Med 3 minuter och 29 sekunder kvar av matchens tredje kvartal blev Valeri Nikushkin, klädd i Colorado Avalanche tröja nr 13, en nyckelfigur i matchen. Han gjorde det ledande målet och hjälpte Avalanche att vinna en värdefull seger. Valeri Nikushkin utnyttjade en passning från Jack Johnson och slog ett precist skott från höger baslinje för att göra ställningen 2-1. Han sa självsäkert: “Jag tycker att vi hade många bra chanser idag. Men ibland när man inte kan göra mål börjar man bli nervös. Så jag tyckte att vi gjorde ett väldigt bra jobb idag. Vi kämpade fortfarande hårt i den tredje kvarten. , och sedan fick vi en bra chans och gjorde mål. Jag älskade det.”

Mikko Rantanen och Josh Manson bidrog också med mål för Avalanche, vilket visar deras styrka. Målvakten Alexander Georgiev gjorde 10 fantastiska räddningar i den här matchen och vann Raptors seger. Detta lag har uppnått 4 segrar och 1 oavgjort under de senaste fem matcherna, vilket visar sin starka styrka. Ishockey Tröjor Sverige

Försvarsmannen Samuel Girard är också en av fokuserna i detta spel. Han hade tidigare missat 20 matcher och deltagit i NHL/NHLPA Player Assistance Program, men återvände i det här spelet och spelade 16 minuter och 18 sekunder, deltog aktivt i matchen, och lagtränaren berömde hans prestation.

Även om matchen inte alltid var ren, kunde Colorado Avalanche vinna denna viktiga seger genom lagarbete och hårt arbete. De skapade många möjligheter offensivt och visade stark offensiv förmåga. San Jose Sharks, å andra sidan, kämpade för att kontrollera pucken och kunde inte effektivt hota motståndarnas försvar.