Carolina Hurricanes vinner första matchen i andra omgången med 5-1 över New Jersey Devils

Den första matchen i Eastern Conference Second Round i Stanley Cup-slutspelet hölls i PNC Arena den 3 maj, då Carolina Hurricanes tog emot New Jersey Devils i en mycket efterlängtad match för fansen.

Matchen inleddes med att båda lagen spelade ett aggressivt offensivt spel. Carolina Hurricanes tog ledningen vid 9:41 när Seth Jarvis, i Carolina Hurricanes tröja, gjorde en bra match och gjorde ett mål innan den första perioden var slut och hjälpte sitt lag att ta en 2-0-ledning till den andra perioden.

När den andra perioden började bidrog Carolina Hurricanes Jesperi Kotkaniemi med ett mål vid 1:55-tiden för att öka ledningen till 3-0. När matchen fortskred hittade New Jersey Devils successivt sin form och reducerade genom ett mål av Bastian vid 5:02-tiden till 3-1.
Carolina Hurricanes släppte dock inte sitt försvar lätt och det var värt att notera att målvakten Frederik Andersen gjorde 17 räddningar i matchen för att säkra segern. I slutändan kunde Carolina Hurricanes säkra sin första seger i den andra omgången med en komfortabel 5-1-seger över New Jersey Devils.

Carolina Hurricanes var utmärkta under hela matchen, med både en perfekt offensiv prestation och ett gediget försvarsspel. Jesperi Kotkaniemi och Jordan Staal spelade mycket bra i offensiven, Matchtröjor Hockey medan Frederik Andersens prestation på mållinjen gav mycket självförtroende och stöd till laget. Jag tror att Carolina Hurricanes kommer att fortsätta kämpa hårt för att vinna i de kommande matcherna.