2023 Stanley Cup Playoffs första omgångs schema har nyligen släppts

När NHL-säsongen 2023 går in i slutspelet har schemat för den första omgången av Stanley Cup-slutspelet släppts. I det här skedet kommer 16 lag att slåss mot varandra i en första omgångs elimineringsmatcher för att ta sig vidare till nästa omgång av tävlingen.

Först ut är Boston Bruins från Eastern Conference som tar sig an Florida Panthers. Dessa två lag har liknande förutsättningar och det kommer att bli en tät och intensiv match, där båda lagen har en chans att gå vidare till nästa omgång, och de är också de lag som fansen kommer att hålla ögonen på.

Nästa match i den östra konferensen är mellan Toronto Maple Leafs och Tampa Bay Lightning. Det finns en lång historia av rivalitet mellan dessa två lag och även den här matchen väntas bli mycket jämn. Och då återstår Carolina Hurricanes mot New York Islanders och New Jersey Devils mot New York Rangers.

I Western Conference är det främst Colorado Avalanche mot Seattle Sea Monsters, Dallas Stars mot Minnesota Wild, Vegas Golden Knights mot Winnipeg Jets och Edmonton Oilers mot Los Angeles Kings. Alla dessa lag har mycket bra spelare och spelstilar, och matchen kommer garanterat att bli en match som man inte får missa.

Överlag är schemat för den första omgången av Stanley Cup-slutspelet mycket tight och intensivt, med hård konkurrens mellan alla lag. I en sådan miljö måste varje lag visa upp sina bästa styrkor och taktik för att kunna vinna turneringen och gå vidare till nästa steg i tävlingen. Ishockey Tröjor Sverige Samtidigt förväntar vi oss att de ska spela på en superb nivå och presentera publiken för ett antal spännande matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *