Jordan Binnington står inför disciplinära åtgärder

Om varje sport har en skurk eller skadegörare, så är den rollen i NHL-sport ingen annan än St. Louis Bruins målvakt Jordan Binnington, som hjälpte Blues att gå från botten av ligan till att vinna Stanley Cup 2019, men vars prestationer och popularitet har sjunkit under åren som följde, till den grad att vissa har visat att hans onda gärning tidslinje.

Den 29-årige målvakten var känd för sina vredesutbrott och hans handlingar den 15 mars 2023 var inte första gången Jordan Binnington hade en våldsam tid den här korkade säsongen, utan fortsatte snarare ett konsekvent mönster av våldsamma slag under hans sexåriga NHL-karriär.

Efter att ha gjort tre mål på mindre än två minuter i förlusten mot Minnesota Wild började han skrika åt Wild-bänken på väg tillbaka till utvisningsbåset, en komisk handling som verkligen liknade en irriterad apa. När Wildspelaren firade sin framgång råkade han röra vid honom och denna tillfälliga kontakt gjorde honom arg och han tog en sväng mot någons huvud, vilket resulterade i en straff och en NHL-avstängning. Efter att ha blivit utvisad från matchen var spelaren tvungen att ha ett förhör hos säkerhetsministeriet på grund av sina handlingar.

Jordan Binnington-incidenten återspeglar förekomsten av våldsamma strejker i NHL-kretsar, som man bör slå ner på för att återföra en sund och civiliserad atmosfär till NHL. Men det går inte att förneka hockeyens sportighet och skuggans dragningskraft, och många fans har visat sin kärlek till sporten genom att köpa Matchtröjor Hockey .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *