Jakob Chychrun ansluter, Ottawa Senators: Den här dagen har varit en lång väntan

Jakob Chychrun, byts av Arizona Coyotes till Ottawa Senators, är inne på den fjärde säsongen av det sexårskontrakt han skrev på med Coyotes den 13 november 2018, och kan bli en obegränsad fri byrå.

Jakob Chychrun dealt to the Ottawa Senators in latest NHL blockbuster

Den 24-årige försvararen har 28 poäng (7 mål, 21 assist) på 36 matcher den här säsongen. Han är stor, i en Arizona Coyotes tröja, spelar bollen med fart, har en högkvalitativ skicklighet, är tight defensivt och skicklig, använder sina hårda träffar med precision och skapar ett offensivt hot effektivt på den offensiva blålinjen. Han är den defensiva spelaren alla drömmer om.

Han har uttryckt intresse för att flytta till en konkurrenskraftig klubb, och möjligheten att spela i Ottawa med möjligheten att leda laget och hjälpa dem att ta sig till slutspelet kommer att bli en enorm utmaning.

Angående Jakob Chychruns anslutning, sa Armstrong att han har pratat med andra chefer om sina angelägenheter i ungefär ett år, vilket visar förväntan och uppmärksamhet på honom. Jag ser fram emot att se honom ta på sig Ottawa Senators Matchtröjor Hockey , se hans uppträdande, om han fortfarande är så kraftfull i att spela! Jag hoppas att han har bättre resultat, så att fans som gillar honom är stolta över att ha samma NHL-tröja som dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *